Rajnochovice, místo, které mě dost ovlivnilo život :-)

Asi před rokem a půl mňa kamarádka přemlůvala, abych s ňú začala dělat animátorský kurz. Říkala sem si, že sa mně moc nechce, ale proč to nezkusit. V Rajnochovicách sem před tým nikdy nebyla a vykládalo sa, že je to tam super. :-) Když sem loni jela na první víkend, nevěděla sem, co mám od toho čekat. Ani sem sa netěšila, ale ani sem nejela nejak naštvaná, prostě sem jela. Na konci toho víkendu sem byla tak nadšená a vůbec sa mě nechtělo dom. :-) Úzasné společenství, které sa nám podařilo vytvořit, to sa enom tak nevidí. Na každý další víkend sem sa mooc těšila a ždycky sem si to užila. 

V Rajnoškách sem byla aj na víkendu pro biřmovance, na který sem sa na jednu stranu moc těšila, ale takej sem sa bála, protože sem věděla, že nekteré děcka tam jedú enom z povinosti. Kamarád mě před odjezdem řekl, že co do toho dám, to sa mě mnohonásobně vrátí. To byla pravda! Zažila sem krásný víkend, který mě fakt hodně dal.

 

Na biřmovaneckém víkendu sem sa ocitla znova :-) Byla to moja animátorská praxe. Bála sem sa trochu toho, co dojede za biřmovance, ale bylo to tak úžasné. Uplně sem si to užila, protože sem znova a daleko líp prožila víkend pro biřmovance. Měli sme úžasnů partu animátorů a skvělé týmáky. 

 

Z každého víkednu, který sem trávila v Rajnoškách strašně moc čerpám, a to hlavně duchovně. Proto děkuju šeckým, s kým sem měla tu čest sa tam potkávat a hlavně patří velké DÍKY týmákom a otcom, kteří nás tak úžasně vedů :-)